top of page
Cabins in Wood

Bewust op pad

VERBLIJF MIDDEN IN DE NATUUR

BEWUST    PAD

op 

jouw maandelijkse nature fix

Backpacker

MET EEN

TRAILARRANGEMENT
IN JE BACKPACK

Het trailarrangement maakt jouw nature fix zo eenvoudig mogelijk. Alles is voorbereid en zit in je backpack! Overnachting, boodschappen pakket en instructies voor je dag! Wil je een groter pakket inclusief autohuur, dan is dit ook mogelijk. Je hoeft enkel met je backpack op pad!

Foggy Campsite

Verblijf midden in de natuur

Overnachten op de mooiste natuurlocaties van Nederland. Wij hebben de mooiste hutten, huisjes en kampeerterreinen uitgezocht. Op de dag van je powertrail wordt je wakker in de natuur. Je start deze route ook vanaf jouw verblijf. Het perfecte onderkomen voor je nature fix!

Deze prachtplekken liggen verspreid over heel Nederland. Het is aan jou of je lekker dicht bij huis of wat verder weg op pad gaat. Moeilijk kiezen? Laat je dan verassen! 

20200803_161922_edited.jpg

Slaap midden in het bos in, zoals hier in Noord-Holland

Beleef je omgeving met een powertrail

Bewust op pad met de powertrail. De powertrail is meer dan een wandeling. Deze route is zo opgezet dat jij optimaal kan genieten van de voordelen van de natuur.  De belevenis is gebaseerd op de Finse trails van Kalevi Korpela en biedt de juiste balans van verschillende landschappen combineert met opdrachten zodat jij bij elke stuk van de trail optimaal je nature fix krijgt. Je vindt het juiste pad door een combinatie van het volgen van paaltjes en speuren.

Kaart.png

Voorbeeld van een Powertrail, voor een route in Noord-Brabant.

Dompel jezelf onder in het buitenleven

Leef bewust een dag buiten. Na de power trail is het tijd om hout te hakken en een kampvuur klaar te maken. Kook een heerlijke maaltijd in een Zuid-Afrikaanse Potjie bij het kampvuur. Geniet zo lang mogelijk van de mogelijkheid om buiten in de natuur te zijn. Als je aan het eind van de avond je bed op zoekt, vergeet dan niet om nog even te luisteren naar de geluiden om je heen voordat je voldaan in slaap valt.

IMG_20171007_182141_edited.jpg

Maak een stoofpot op een kampvuur

tree-snow-winter-wood-wall-log-103138-px

Boek jouw bewust op pad ervaring!

Leuk dat je geïnteresseerd bent om middels bewust op pad je maandelijke dosis natuur binnen te krijgen! We zijn nog maar net bezig, dus een uitgebreid boekingssysteem hebben we nog niet. Als je in het formulier rechts je gegevens invult dan zal ik persoonlijk met jouw contact opnemen om te kijken welke Bewust op Pad ervaring het beste bij jou past! Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Vriendelijke groet,

Nikie

Thanks for submitting!

BOEK-NU
bottom of page