top of page
20200618_092405.jpg

THE TRAIL ARCHITECT

OVER

WIE BEN IK

Een professional met een achtergrond in architectuur & constructief ontwerp, en een passie voor outdoor-activiteiten. De start-up ‘The Trail Architect’ is ontstaan door de realisatie dat mijn kennis en vaardigheden - waarin ‘beleving van ruimte’, ‘inpassing in de omgeving’ en ‘routing’ centraal staan – ook perfect toepasbaar zijn in de buitenruimte. 
 

Ik werk het grootste deel van mijn tijd aan de ontwikkeling van het bedrijf. Daarnaast ben ik actief in diverse projecten, zowel in de gebouwde omgeving als op de trails. Ik werk en denk graag samen met andere ondernemers en professionals. Het liefst bevind ik mij buiten op de paden, laat mijn creativiteit los op een project of coördineer de implementatie van een nieuw idee.

Met zowel ontwerpende & grafische kwaliteiten, als kennis van constructies én ervaring als projectleider, zie ik kansen om naast een individuele bijdrage ook de verbindende factor te zijn tussen de belanghebbende partijen. Als het ware de architect van het bouwproces voor routes & paden; The Trail Architect

20200618_091927.jpg
  • LinkedIn

Na de afronding van een combinatie-master Architectuur & Constructief ontwerpen aan de TU/e ben ik gestart bij Tentech, een ontwerp- en adviesbureau voor lichtgewicht constructies. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met tijdelijke structuren en doekconstructies. In de periode 2015-2019 heb ik die werkzaamheden verricht op afstand, vanuit Kaapstad, Zuid-Afrika. Mijn nieuwe omgeving heb ik daar leren kennen door actief de trails op te gaan. Hiken, trail runnen & mountainbiken brachten mij steeds naar nieuwe plaatsen. Deze verkennende insteek heeft mij geïnspireerd om bij terugkomst in Nederland te blijven ontdekken. De oprichting van 'The Trail Architect' in 2020 is daaruit voortgekomen; met de buitenruimte als nieuw speelveld waar ik mijn vaardigheden op los laat.

IMG_20181011_101728_edited.jpg

VERKENNEND OP PAD

bottom of page